Omron

Omron lancerer TM-seriens kollaborative robot og fremskynder harmoniseringen mellem mennesker og maskiner

Omron Corp. (hovedkontor: Shimogyo-Ku, Kyoto. Administrerende direktør og CEO: Yoshihito Yamada) har annonceret den globale lancering af TM-seriens kollaborative robotter for at realisere et innovativt produktionsmiljø, hvor mennesker og maskiner arbejder sammen i harmoni. Med de forskellige visionære funktioner og det enkle, intuitive programmeringsmiljø i TM-seriens kollaborative robotter vil Omron give yderligere mulighed for sikker, fleksibel og kollaborativ produktion mellem menneske og maskine.

Da ændrede forbrugertendenser fortsætter med at forkorte produkternes levetidscyklus, har producenterne brug for produktionslinjer, som opfylder kravene til hyppige produktskift. Da mangel på arbejdskraft derudover bliver en realitet, stræber producenterne efter at automatisere de mere enkle og monotone opgaver for at skabe en arbejdsplads, hvor mennesker kan bidrage til de mere kreative opgaver.

Omrons TM-serie tilbyder en unik løsning til nemt at installere en robot til at automatisere opgaver såsom plukning, pakning og skruearbejde, som traditionelt udføres af mennesker, og som kan være en udfordring at automatisere. Som en del af lanceringen af TM-serien har Omron lanceret en "mobilkompatibel" model, der problemfrit integreres med LD-seriens markedsførende autonome, mobile robot. Dette vil gøre det muligt for brugerne at automatisere mere komplekse opgaver som f.eks. plukning og placering på en bakke eller i en beholder og forbinde produktionsprocesser med de autonome mobile robotter med henblik på fleksibel produktion.

Omron introducerer 12 robotter i TM-serien med en kombination af følgende specifikationer.

  • Armlængde: 900 mm, 1100 mm, 1300 mm
  • Nyttelast: 4 kg, 6 kg, 12 kg, 14 kg
  • Strømforsyning: AC, DC
  • Opfylder eller opfylder ikke SEMI S2 Sikkerhedsretningslinjerne

Tre vigtige funktioner i TM-seriens kollaborative robot

1. Intuitivt programmeringsinterface reducerer programmeringstiden
Reducerede installations- og opsætningstider sammenlignet med traditionelle industrirobotter. Det intuitive programmeringsinterface, som er baseret på et procesdiagram, og den nemme indlæring kræver kun lidt eller slet ingen tidligere erfaring med robotprogrammering.

2. Integreret visionsystem på armen reducerer opsætningstiden
TM-serien leveres med indbygget vision og integreret belysning, hvilket giver brugeren mulighed for at registrere produkter med en bred betragtningsvinkel. Da det er udstyret med billedregistreringsfunktioner såsom mønstersammenligning, stregkodelæsning og farveidentifikation, gør dette robotsystem det utroligt nemt at opsætte inspektions-, måle- og sorteringsanvendelser lige fra kassen.

3. Overholder alle sikkerhedsstandarder for samarbejde mellem menneske og maskine og reducerer installationstiden
TM-serien overholder alle sikkerhedsstandarder, der gør det muligt for mennesker og maskiner at samarbejde, og kan fungere sikkert omkring mennesker uden de industrielle sikkerhedshegn, der traditionelt kræves til industrirobotter, hvilket reducerer installationstiden markant. (Overholder ISO10218-1-sikkerhedskravene for industrirobotter samt ISO/TS15066-sikkerhedskravene for kollaborative industrirobotter)

Med tilføjelsen af TM-seriens kollaborative robot til sit produktsortiment vil Omron give yderligere mulighed for sikker, fleksibel og kollaborativ produktion mellem menneske og maskine og fortsætte med at fremskynde "innovative-Automation", et innovativt produktionskoncept, hvor mennesker og maskiner arbejder sammen i harmoni.

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands

+31 (0)23 568 13 00

www.industrial.omron.eu

@omroneurope

omron

omroneurope

omroneurope


Notes for Editors

Om Omron

Omron Corporation er en førende industriel automationsvirksomhed, der udnytter sine kerneteknologier inden for Sensing og Kontrol til at udbygge sine forretningsområder inden for f.eks. styringskomponenter, elektroniske komponenter, elektronikkomponenter til bilindustrien, social infrastruktur, sundhed og miljø. Omron blev etableret i 1933 og har omkring 36.000 medarbejdere globalt. Virksomheden tilbyder produkter og løsninger i mere end 117 lande og regioner. Inden for industriel automation bidrager Omron til at skabe et velfærdssamfund ved at tilbyde automationsteknologier, der fremmer innovation inden for produktion samt produkter og kundeservice. Få flere oplysninger på industrial.omron.eu.

Om "innovative-Automation!"

Som den førende virksomhed inden for industriel automation har Omron omfattende produktionslinjer af styringskomponenter og udstyr, der strækker sig fra afstandssensorer og andre inputenheder til forskellige styreenheder og outputenheder, som f.eks. servomotorer samt en række sikkerhedsenheder og industrielle robotter. Ved at kombinere disse enheder via software har Omron udviklet en række forskellige unikke og yderst effektive automationsløsninger til producenter over hele verden. Baseret på Omrons adgang til egne avancerede teknologier og omfattende udvalg af enheder har Omron udviklet et strategisk koncept kaldet "innovative-Automation!", der består af tre innovationer eller "i'er" - "integreret" (udvikling af styreenheder), "intelligent" (udvikling af intelligens med ICT) og "interaktiv" (ny harmonisering mellem mennesker og maskiner). Omron er nu dedikeret til at forsyne produktionssteder med innovative løsninger til realisering af dette koncept.

Related images

 

Editorial enquiries

Marion Beekhuizen
Omron

+31 6 1133 7151

marion.beekhuizen@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017

aluykx@​emg-marcom.com

 

 

Share

 

More news from