Omron

Omron introducerer nye IoT proces sensorer til flow (E8FC) og tryk (EFPC)

De nye flowsensorer E8FC og tryksensorer E8PC fra Omron giver ophav til en ny generation af innovative løsninger til styring af industrielle processer, der bruger forskellige væsker og gasser. Baseret på en unik teknologi udfører disse nye sensorer dobbelt overvågning af de primære parametre for flow eller tryk. De leverer også temperaturregulering, og de kan give avanceret varsling om procesafvigelser med visuelle signaler i klare farver og letlæselige parametre på en sort-hvid indikator med høj synlighed.

Sensorerne kan overføre oplysninger om den overvågede systemstatus over en højhastigheds IO-Link COM3 kommunikationsstandard og identificere data og parametre til selvdiagnosticering.

E8FC/E8PC flow- og trykstyringssensorer registrerer desuden vores "Vertical Integration Concept", som gør det muligt at overføre behandlingsdata fra det laveste niveau i automatiseringspyramiden op til toppen og at overføre indstillingsparametre fra toppen ned til hver enkelt sensor.

De nye E8FC-sensorer kan anvendes i automobilindustrien for at undgå pludselige driftstop og defekter i støbe- og svejsemaskiner pga. afvigelser i kølevæsker. Og med præcis overvågning af hydrauliktryk kan den nye E8PC anvendes til at forhindre defekter i forskellige typer pressemaskiner eller i CNC-maskiner og andre avancerede bearbejdningscentre.

Ud over bilindustrien kan andre brancher drage fordel af denne teknologi. Det omfatter brancher, hvor en enkelt behandlingsfejl eller afvigelse kan medføre store skader på hele produktionsprocessen eller på slutproduktet. De nye E8FC/E8PC kan bruges som en effektiv løsning til at forudsige og påpege disse problemtyper på forhånd.

Du kan finde detaljerede oplysninger om hver enkelt sensor på følgende sider:

E8FC: https://industrial.omron.eu/en/products/e8fc-flow-sensors
E8PC: https://industrial.omron.eu/en/products/e8pc-pressure-sensors

Reader Enquiries

Omron
Omron Europe B.V.
Wegalaan 67-69
2132 JD Hoofddorp
Netherlands

+31 (0)23 568 13 00

www.industrial.omron.eu

@omroneurope

omron

omroneurope

omroneurope


Notes for Editors

Om Omron

Omron Corporation er en førende industriel automationsvirksomhed, der udnytter sine kerneteknologier inden for Sensing og Kontrol til at udbygge sine forretningsområder inden for f.eks. styringskomponenter, elektroniske komponenter, elektronikkomponenter til bilindustrien, social infrastruktur, sundhed og miljø. Omron blev etableret i 1933 og har omkring 36.000 medarbejdere globalt. Virksomheden tilbyder produkter og løsninger i mere end 117 lande og regioner. Inden for industriel automation bidrager Omron til at skabe et velfærdssamfund ved at tilbyde automationsteknologier, der fremmer innovation inden for produktion samt produkter og kundeservice. Få flere oplysninger på industrial.omron.eu.

Related images

 

Editorial enquiries

Marion Beekhuizen
Omron

+31 6 1133 7151

marion.beekhuizen@​eu.omron.com

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017

aluykx@​emg-marcom.com

 

 

Share

 

More news from