Guardian

Vind binnen enkele minuten het meest geschikte architecturale glas met de nieuwe online Product Selector van Guardian Glass

Bertrange, Luxemburg, 29 november 2018 – Guardian Glass Europe heeft een online Product Selector gelanceerd waarmee klanten het meest geschikte product van Guardian Glass voor hun project kunnen vinden, ongeacht de toepassing en eisen aan uitzicht of prestaties.

Dankzij de intuïtieve zoek-, sorteer- en filtermogelijkheden van de Product Selector van Guardian Glass kunnen glasverwerkers, architecten, ontwerpers en gevelbouwers met een paar klikken gemakkelijk de meest geschikte glasoplossing voor hun volgende project vinden. Gebruikers kunnen de esthetische en functionele mogelijkheden van de producten van Guardian Glass snel ontdekken, terwijl ze een oplossing kiezen die ook aan andere belangrijke projectcriteria voldoet, zoals de eisen op het vlak van energie en daglichttoetreding.

Op het hoogste niveau stelt de tool gebruikers in staat om specifieke Guardian Glass-producten op naam te zoeken of hun zoekopdracht te filteren door een keuze te maken uit verschillende project- en productkenmerken: soort gevel, samenstelling van de beglazing, lichttransmissie, zontoetredingsfactor, kleur en reflectie buiten.

Naargelang de zoekresultaten op deze kenmerken worden gefilterd, verschijnt er op het scherm een lijst met gepaste producten die een duidelijk overzicht van de technische gegevens weergeven. Deze producten kunnen snel worden vergeleken door middel van de bovenstaande criteria, maar ook met behulp van gedetailleerdere kenmerken, zoals de zontoetredingsfactor, U-waarde, beschaduwingsfactor en reflectie binnen.

In dit stadium kan de gebruiker de weergegeven technische informatie sorteren volgens een nog uitgebreidere lijst van kenmerken, zoals bijvoorbeeld of het glas kan worden gebogen, gecoat met een keramische zeefdruk of het aanbevolen borstweringsglas voor het specifieke product.

Na het vergelijken van de shortlist van producten op basis van hun kenmerken, kunnen gebruikers het meest geschikte product (en) selecteren voor hun project en deze resultaten exporteren als een PDF-document, dat vervolgens met collega's kan worden gedeeld.

De Guardian Product Selector van Guardian Glass is te vinden op https://specify-guardian-possibilities.com of via de Tools section op www.guardian-possibilities.com.

Guardian Glass presenteert zijn nieuwste innovaties, waaronder een nieuwe dynamische blindering-oplossing, op BAU - Hal C3 / Stand 308 (14-19 januari 2019 - München, Duitsland). Voor meer informatie of indien u een afspraak wilt maken met een Guardian Glass expert gedurende het event, ga naar www.guardianatbau.com

Lezersvragen

Guardian Glass
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg

+352 28 111 000

info.europe@​guardian.com

www.guardian.com

@guardianglasseu

guardian-glass-europe

Guardian.Industries

GuardianIndustriesTV

guardianglasseurope


Opmerkingen voor de redactie

Guardian Glass

Guardian Glass, een belangrijke bedrijfsunit binnen Guardian Industries, is een van de grootste fabrikanten ter wereld van floatglas, gecoat glas en bewerkte glasproducten. In zijn 25 floatglas-fabrieken verspreid over de hele wereld produceert Guardian Glass glasproducten met hoge prestaties voor gebruik in architecturale toepassingen buiten en binnen (zowel voor commerciële als residentiële gebouwen), in de automobielsector en in technische producten. Glas van Guardian is terug te vinden in woningen, kantoorgebouwen en auto's, en in een enkele van 's werelds meest iconische architecturale bezienswaardigheden. Het Guardian Glass Science & Technology Center werkt met behulp van de meest geavanceerde technologie voortdurend aan het creëren van nieuwe glasproducten en oplossingen, zodat de klanten zicht krijgen op wat allemaal mogelijk is See what’s possible®. Bezoek guardianglass.com.

Guardian Industries

Guardian Industries, een wereldwijd actieve onderneming met hoofdkantoor in Auburn Hills, Michigan, VS, heeft ongeveer 18.000 werknemers en heeft vestigingen in Noord-Amerika, Europa, Zuid-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en Azië. De bedrijven van Guardian produceren floatglas, gecoat glas en bewerkte glasproducten met hoge prestaties voor architectonische-, woningbouw-, interieur-, transport- en technische glastoepassingen, alsmede hoogkwalitatieve verchroomde en gelakte kunststofcomponenten voor de automobiel- en vrachtwagensector. Het is de visie van Guardian om via constante innovatie en het gebruik van minder hulpbronnen waarde te creëren voor zijn klanten en voor de samenleving. Guardian is een 100% dochteronderneming van Koch Industries, Inc. Bezoek guardian.com.

Related images

 

 

Editorial enquiries

Sophie Weckx
Guardian Glass

+352 28 111 210

sweckx@​guardian.com

Siria Nielsen
EMG

+31 164 317 036

snielsen@​emg-marcom.com

@siriajonna

 

 

Share

 

More news from