Guardian

Találja meg a legmegfelelőbb építészeti üveget néhány perc alatt a Guardian Glass új online Termékkeresőjével!

Bertrange, Luxembourg, 2018. november 29. – A Guardian Glass elindított egy online Termékkeresőt, mely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy bármilyen felhasználási cél, valamint megjelenésre vagy teljesítőképességre vonatkozó igény esetén is gyorsan megtalálják a saját projektjük számára legmegfelelőbb Guardian Glass terméket.

A Guardian Glass Termékkereső intuitív keresési, válogatási és szűrési opcióinak használatával az üvegfeldolgozók, építészek, tervezők és üveghomlokzati rendszerek kivitelezői csupán néhány kattintással megtalálhatják a következő projektjükhöz legmegfelelőbb üvegezési megoldást. Az online felület felhasználói gyorsan tájékozódhatnak a Guardian Glass termékek esztétikai és funkcionális lehetőségeit illetően, miközben azt is szem előtt tarthatják, hogy választásuk összhangban legyen olyan fontos projekt jellemzőkkel is, mint az épület energiafelhasználásra és természetes megvilágításra vonatkozó követelményei.

A keresőeszköz lehetővé teszi, hogy a felhasználók név alapján keressenek rá konkrét Guardian Glass termékekre, vagy keresésüket a projekt, illetve a keresett termék tulajdonságainak széles skálája szerint szűrjék, pl. homlokzattípus, az üvegegység szerkezete, fényáteresztés, naptényező, szín, külső visszaverődés.

Amikor a felhasználók ezen tulajdonságok szerint szűkítik a keresést, a képernyőn megjelenik a keresési feltételeknek megfelelő termékek listája, mely jól áttekinthető, és részletes műszaki adatokat is tartalmaz. Ezek a termékek gyorsan összehasonlíthatók a fent felsorolt kritériumok alapján, de akár más műszaki részletek szerint is összevethetők, mint például naptényező, U-érték, árnyékolási együttható és belső visszaverődés.

A keresésnek ezen a pontján a felhasználók további, még az eddigieknél is több tulajdonság szerint kereshetnek a megjelenített termékek között, például megnézhetik, melyik termék hajlítható, melyikre vihető fel kerámia festékbevonat, illetve milyen illeszkedő parapet (mellvéd) üveget javasolt alkalmazni egy adott termékkel együtt.

A tulajdonságaik mentén ily módon leszűkített terméklistán szereplő termékek közül a felhasználók kiválaszthatják a saját projektjüknek legmegfelelőbb(ek)et, majd a kapott eredményt PDF formátumba exportálva megoszthatják munkatársaikkal.

A Guardian Glass Termékkereső a www.guardian-possibilities.com, vagy a https://specify-guardian-possibilities.com oldalakról érhető el.

A Guardian Glass bemutatja legújabb fejlesztéseit, többek között egy új dinamikus árnyékolási megoldást a 2019. január 14-19. között megrendezésre kerülő BAU kiállításon Münchenben, Németországban, a C3 terem 308-as standján. További információért, illetve a szakértőinkkel a rendezvény alatt történő találkozási lehetőségekért látogasson el a www.guardianatbau.com oldalra.

Reader Enquiries

Guardian Glass
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg

+352 28 111 000

info.europe@​guardian.com

www.guardian.com

@guardianglasseu

guardian-glass-europe

Guardian.Industries

GuardianIndustriesTV

guardianglasseurope


Notes for Editors

Guardian Glass

A Guardian Glass a Guardian Industries egyik fő üzletágaként a világ egyik legnagyobb üveggyártója, mely síküvegből, bevonatos üvegből és feldolgozott üvegből készült termékeket gyárt. A világ különböző országaiban 25 float-üveg gyárat működtető Guardian Glass kereskedelmi és lakóépületek külső és belső üvegfelületeihez, valamint járművekhez és műszaki cikkekhez gyárt float- és feldolgozott üvegtermékeket. A Guardian üvegtermékei egyaránt megtalálhatóak az otthonokban, irodákban, autókban és a világ legjellegzetesebb építészeti látványosságaiban. A Guardian Glass Science & Technology Center folyamatosan dolgozik a legmodernebb technológiákat felhasználó új üvegtermékek és megoldások létrehozásán, hogy az ügyfeleink lássák, mi az, ami lehetséges - See what’s possible®. Keresse fel a guardianglass.com weboldalt.

Guardian Industries

A Guardian Industries egy Auburn Hills-i, Michigan állambeli székhellyel rendelkező globális vállalat, amely körülbelül 18 000 munkavállalót foglalkoztat, és Észak-Amerikában, Európában, Dél-Amerikában, Afrikában, a Közel-Keleten és Ázsiában egyaránt rendelkezik telephelyekkel. A Guardian sokszínű vállalatcsoportja magas minőségű síküveg, bevonatos üveg és feldolgozott üvegtermékek gyártásával foglalkozik; minőségi krómozott és festett műanyag alkatrészeket állít elő az autóipar és a kereskedelmi haszonjárműipar számára; valamint speciális építőanyagokat forgalmaz. A Guardian víziója az, hogy a folyamatos innováció révén értéket teremtsen az ügyfelei és a társadalom számára, kevesebb nyersanyag-felhasználás mellett. A Guardian a Koch Industries Incorporated teljes tulajdonú leányvállalata. Látogassa meg a guardian.com weboldalt.

Related images

 

 

Editorial enquiries

Sophie Weckx
Guardian Glass

+352 28 111 210

sweckx@​guardian.com

Siria Nielsen
EMG

+31 164 317 036

snielsen@​emg-marcom.com

@siriajonna

 

 

Share

 

More news from