Guardian

Vitrajul termoizolant vidat de la Guardian Glass deschide o lume a oportunităților

Bertrange, Luxembourg, 13 noiembrie, 2018 – Guardian Glass a dezvoltat o tehnologie inovatoare, care schimbă modul în care sunt produse vitrajele de înaltă performanță, satisfăcând în același timp cerințele viitoare pentru îmbunătățirea performanțelor termice ale acestora. Tehnologia s-a dovedit deja un succes în aplicațiile pentru industria de refrigerare, însă alte utilizări sunt în curs de dezvoltare în mai multe industrii.

Guardian Vacuum IG™ înseamnă două foi de sticlă sigilate etanș. În spațiul dintre cele două foi de sticlă securizată se creează vid, panourile fiind separate de piese de dimensiuni microscopice. Vidul elimină orice gaze de umplere și toate pierderile asociate conducției și convecției prin gaz, ceea ce duce la o reducere semnificativă a pierderii de căldură prin unitatea vitrată.

Comparativ cu vitrajul termoizolant triplu, Guardian Vacuum IG este mult mai subțire și mai ușor, are o performanță de izolare termică mai bună, o transmisie mai mare a luminii și o reflexie mai scăzută. Performanța de izolare termică a Guardian Vacuum IG rămâne aceeași, indiferent de unghiul de instalare (de la vertical la orizontal).

În plus, sticla din compoziția Guardian Vacuum IG este securizată, ceea ce face ca acest produs să fie potrivit pentru situațiile în care standardele de securitate trebuie să fie respectate.

Succes în refrigerare

Guardian Vacuum IG a fost pentru prima dată implementat în ușile frigiderelor din retail, unde creează o experiență optimă de cumpărături, oferind imagini excelente, neîntrerupte ale produselor frigorifice.

Greg Kemenah, Director Guardian Vacuum IG declară: “Soluția Guardian Vacuum IG™, de la Guardian este cu adevărat inovatoare. Vitrajele sigilate și vidate, cu pelicule low-E, pot dobândi o performanță de izolare termică de R-12 (Echivalentul valorii Ug este 0.47 W/m2K) **, cu un profil de doar 8,3 mm grosime. Acest lucru are ca rezultat un vitraj izolant cu 75% mai subțire, cu o greutate de 33% mai mică și depășește performanța unui vitraj low-e în configurație triplă.

Odată cu reglementările din construcții, care devin din ce în ce mai stricte, Guardian Vacuum IG va permite o lume plină de posibilități pentru alte utilizări care apăr în multiple industrii, mai ales în domeniul ferestrelor. În Statele Unite, vitrajele Guardian Vacuum IG sunt deja disponibile, atât pentru construcții noi cât și pentru proiecte de reabilitare.

Guardian Glass va prezenta ultimele sale inovații, inclusiv o nouă soluție de umbrire dinamică, la BAU - Sala C3 / Stand 308 (14-19 ianuarie 2019 - München, Germania). www.guardian-possibilities.com

Vitrajele izolante cu sticlă triplă folosite în industria de refrigerare sunt produse din sticlă float de 4 mm – distanțier de 12 mm, cu 90% argon – sticlă low-E de 4 mm (peliculă pe suprafața  #3) – distanțier de 12 mm, cu 90% argon - sticlă low-E de 4 mm (peliculă pe suprafața  #5). Valorile R și Ug conform cu NRFC 2010.

Reader Enquiries

Guardian Glass Europe
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg
+352 28 111 000
info.europe@​guardian.com
www.guardian.com
@guardianglasseu
guardian-glass-europe
Guardian.Industries
GuardianIndustriesTV
guardianglasseurope

Notes for Editors

Guardian Glass

Guardian Glass, parte a grupului Guardian Industries, este unul dintre cei mai mari producători mondiali de produse din sticlă float, sticlă cu peliculă și produse fabricate din sticlă. În cele 25 de fabrici de sticlă float din toată lumea, Guardian Glass produce sticlă de înaltă performanță pentru uz exterior (atât în scopuri comerciale, cât și re-zidențiale) și aplicații din domeniul arhitectural interior, precum și produse din domeniul transporturilor și tehnic. Sticla Guardian se găsește în locuințe, birouri, mașini și în unele dintre reperele arhitecturale cele mai semnificative din lume. Centrul de Știință și Tehnologie al Guardian Glass lucrează în permanență să creeze produse din sticlă și soluții noi, utilizând cea mai avansată tehnologie pentru a-și ajuta clienții să vadă ce este posibil - See what's possible®. Vizitați guardianglass.com.  

Guardian Industries

Guardian Industries, o companie globală cu sediul central la Auburn Hills, Michigan, are în jur de 18.000 de angajați și deservește facilități din America de Nord, Europa, America de Sud, Africa, Orientul Mijlociu și Asia. Companiile Guardian fabrică produse de sticla cu un nivel ridicat de performanță, cu pelicula și fabricate pentru aplicații arhitecturale, rezidențiale, de interior, din domeniul transporturilor și tehnic și componente de înaltă calitate placate cu crom și din plastic vopsit, pentru industriile automobilelor și camioanelor comerciale. Viziunea companiei Guardian este sa creeze valoare pentru clientii sai si societate, prin inovare continua si prin folosirea de cat mai putine resurse cu putinta, cu utilizarea unor resurse puține. Guardian este o companie deținută în totalitate de Koch Industries, Inc. guardian.com

Related images

 

 

Editorial enquiries

Sophie Weckx
Guardian Glass Europe

+352 28 111 210
sweckx@​guardian.com

Siria Nielsen
EMG

+31 164 317 036
snielsen@​emg-marcom.com
@siriajonna

 

 

Share

 

More news from