Polyscope

Polyscope bekroond tot Best Managed Company 2013

Polyscope Polymers BV blinkt uit in innovatie en groei

Polyscope behoort dit jaar tot een van de beste geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf van Nederland. Dat maakte Deloitte bekend. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het ‘Best Managed Companies’ programma dat Deloitte in samenwerking met ING, VNO-NCW en TiasNimbas Business School organiseert. Deloitte concludeert dat de groep Best Managed Companies 2013 goed scoort op het thema ‘Is your comfort zone future-proof?’. Polyscope werd daarnaast geprezen vanwege haar innovatief vermogen en groei. Bovendien is het bedrijf goed in balans.

Deloitte organiseerde het Best Managed Companies programma voor het zesde achtereenvolgende jaar. Polyscope werd door de kritische jury geselecteerd tot de groep best geleide bedrijven. Hiervoor beoordeelde Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering en de resultaten van Polyscope. De landelijke jury koos uiteindelijk de ondernemingen die een jaar lang de titel ‘Best Managed Company’ mogen dragen.

Polyscope viel op als snelgroeiend bedrijf, dat in staat is een goed evenwicht te vinden tussen externe groei en interne beheersbaarheid. Dhr. Muezers, CEO zegt hierover: “Wij zijn een jong en innovatief bedrijf. We kijken continu vooruit en willen ons blijven ontwikkelen. Ontwikkelen doen we samen met al onze business partners en die wil ik dan ook in het bijzonder danken, mede door hun inzet werd Polyscope een Best Managed Company”. Daarnaast geeft dhr. Muezers aan dat het programma zeer waardevol is voor de ontwikkeling van het bedrijf. De feedback die we van Deloitte krijgen op onze bedrijfsvoering biedt handvatten voor de toekomst. Het komende jaar zal Polyscope zich richten op het “Youngster Poly-development Program”, met als doel de starters binnen Polyscope op te leiden tot volwassen managers.

Jaarlijks gaat Deloitte op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Daarvoor beoordeelt Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering en de resultaten van de deelnemende bedrijven. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijftien miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Een volledige beschrijving van het programma en de winnaars is te vinden op www.bestmanagedcompanies.nl.

Lezersvragen

Polyscope
Prins de Lignestraat 28
6161 CZ Geleen

PO Box 1073
6160 BB GELEEN
Netherlands
+31 46 75 00 010
info@​polyscope.nl
www.polyscope.eu
@polyscopebv
polyscope-b.v.
PolyscopeVideo

Opmerkingen voor de redactie


Over Polyscope

Polyscope is wereldleider op het gebied van onderzoek, productontwikkeling, productie en verkoop van styreen-maleïnezuuranhydride (SMA) copolymeren, compounds en waterige oplossingen. Polyscope biedt een volledig assortiment styreen-maleïnezuuranhydride producten ten behoeve van technische kunststoffen en fijnchemische toepassingen onder de handelsnaam XIRAN®. Het XIRAN® basispolymeer is beschikbaar in een grote reeks molecuulgewichten en een grote variatie in het gehalte maleïnezuuranhydride. Voor technische kunststoffen hebben de op SMA/ABS gebaseerde compounds variërende niveaus van impactmodificatie (slagvastheidverbetering) en glasvezelgehalten. Voor fijnchemische toepassingen levert Polyscope XIRAN® polymeren en oplossingen met een laag moleculair gewicht die chemisch gemodificeerd zijn naar gelang de behoefte van de klant.

Klanten wereldwijd worden bediend vanuit het hoofdkantoor en de productiefaciliteit van Polyscope in Geleen, Nederland en worden ondersteund met zowel lokale compoundeer- en verwerkingsfaciliteiten als verkoop- en marketingondersteuning in Europa, Noord-Amerika en Azië.

Ga naar www.polyscope.eu voor meer informatie. Fresh thinking, Great products.

Related images

Polyscope bekroond tot Best Managed Company 2013. (Foto Polyscope, PSPR009)

 

Editorial enquiries

Daniela Ribezzo
Polyscope

+31 (0)46 750 0199
DRibezzo@​polyscope.eu

Anouk Luykx
EMG

+31 164 317 017
aluykx@​emg-marcom.com

 

Also available in

 

Share

 

More news from