Guardian

A Guardian Glass az Egyesült Királyságban és Magyarországon működő üzemeinek modernizálásába és fejlesztésébe kezd

Bertrange, Luxembourg, 2019. szeptember 11. – A sík-, bevonatos és laminált üvegek iránti egyre növekvő kereslet támogatásának érdekében a Guardian Glass két európai üzemében modernizálja és fejleszti a síküveg gyártósorokat.

Gooleban, az Egyesült Királyságban a síküveg gyártósor felújítására és fejlesztésére a meglévő kemence elhasználódása miatt kerül sor. A fejlesztés várható ideje 2021 eleje. Az új síküveg-gyártó kemence tervezett névleges olvasztási kapacitása naponta 825 tonna – amely a meglévő kemence teljesítményéhez képest 20%-kal több lesz. Az optimalizált tervezés következtében a kemence tonnánkénti energiahatékonysága, és az új gyártósor környezetvédelmi teljesítménye várhatóan javulni fog. Az új síküveg gyártósor Gooleban továbbra is az Egyesült Királyság és Írország vevőit látja majd el széleskörű sík-, bevonatos és laminált üvegválasztékával.

A Guardian Glass az orosházi gyárában is tervez beruházásokat. A meglévő síküveg-gyártó kemence javítása 2020 második felében indul. Ez a projekt, a már meglévő két lengyelországi Guardian Glass projekttel együtt – az egyik síküveg gyártósor nemrég került javításra és felújításra, a másik jelenleg épül – továbbra is biztosítja majd Kelet-Európában a sík-, bevonatos és laminált üvegek iránti megnövekedett kereslet támogatását.

Guus Boekhoudt, a Guardian Glass Európáért, Oroszországért és Ázsiáért felelős alelnöke és a Guardian Europe ügyvezető igazgatója elmondta: „Azzal, hogy az Egyesült Királyságban és Magyarországon lévő üzemeinkben beruházásokat kezdeményezünk, megmutatjuk vevőinknek, hogy elkötelezettek vagyunk az üvegtermékeink és szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése mellett. Az üveg iránti kereslet Európában egyre nagyobb; ezek a befektetések vevőink ellátását biztosítják, így elengedhetetlenek az erős partnerkapcsolatok kialakításához és megtartásához.”

Reader Enquiries

Guardian Glass Europe
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg
+352 28 111 000
info.europe@​guardian.com
www.guardian.com
@guardianglasseu
guardian-glass-europe
Guardian.Industries
GuardianIndustriesTV
guardianglasseurope

Notes for Editors

Guardian Glass

A Guardian Glass a Guardian Industries egyik fő üzletágaként a világ egyik legnagyobb üveggyártója, mely síküvegből, bevonatos üvegből és feldolgozott üvegből készült termékeket gyárt. A világ különböző országaiban, köztük Magyarországon, Orosházán, 25 float-üveg gyárat működtető Guardian Glass float- és feldolgozott üvegtermékei egyaránt megtalálhatóak az otthonokban, irodákban, autókban és a világ legjellegzetesebb építészeti látványosságaiban. A Guardian Glass Science & Technology Center folyamatosan dolgozik a legmodernebb technológiákat felhasználó új üvegtermékek és megoldások létrehozásán, hogy az ügyfeleink lássák, mi az, ami lehetséges - See what’s possible®. Keresse fel a guardianglass.com weboldalt.

Guardian Industries

A Guardian Industries Corporation globális társaság székhelye Auburn Hills, Michigan, a cég és kapcsolt vállalkozásai megtalálhatók Észak-Amerikában, Európában, Dél-Amerikában, Afrikában, Közel-Keleten és Ázsiában is. A Guardian sokszínű vállalatcsoportjai 18 000 embert foglalkoztatnak, magas minőségű síküveg, bevonatos üveg és feldolgozott üvegtermékek gyártásával foglalkozik; minőségi krómozott és festett műanyag alkatrészeket állít elő az autóipar és a kereskedelmi haszonjárműipar számára; valamint speciális építőanyagokat forgalmaz. A Guardian víziója az, hogy a folyamatos innováció révén értéket teremtsen az ügyfelei, beszállítói, munkavállalói és a társadalom számára, kölcsönös előnyök alapján. A hangsúlyt kizárólag az emberek életkörülményeinek javítására fekteti azzal, hogy minél jobb és minőségibb termékeket és felelősségteljesebb szolgáltatásokat nyújt, kevesebb nyersanyag-felhasználás mellett. A Guardian a Koch Industries Incorporated teljes tulajdonú leányvállalata. Látogassa meg a guardian.com weboldalt.

Related images

 

 

Editorial enquiries

Sophie Weckx
Guardian Glass Europe

+352 28 111 210
sweckx@​guardian.com

Siria Nielsen
EMG

+31 164 317 036
snielsen@​emg-marcom.com
@siriajonna

 

Also available in

 

Share

 

More news from