Guardian

Guardian Glass op glasstec 2018: ervaar de mogelijkheden van morgen

Bertrange, Luxemburg, 17 september 2018 – Guardian Glass zal op glasstec 2018 via een interactieve, multi-sensorische presentatie bezoekers inspireren met de vele mogelijkheden die beglazing biedt, zowel nu als in de toekomst.

De stand van Guardian Glass (A24 in Hal 10) is ontworpen om een beeld te geven van de huidige en toekomstige mogelijkheden van glas, en deze te beleven op een manier die de zintuigen prikkelt.

Aan de buitenkant van de stand worden een aantal van de huidige Guardian producten getoond, waaronder Guardian Clarity antireflecterend glas, Guardian LamiGlass® Acoustic op Guardian UltraClear laag-ijzerglas en Guardian Dielectric Mirror. Deze producten spelen voornamelijk in op zicht en geluid.

Verderop in de stand kunnen bezoekers een aantal spannende producten van morgen ontdekken: de nieuwe SPS (Single Product Solution) van Guardian, een technologieplatform waarin een enkele plaat zonwerend glas kan worden voorzien van dubbele en drievoudige zilveren coatings; of IGU's gemaakt met onlangs gelanceerde Guardian SunGuard® SuperNeutral SN75 en SN63, die verbeterde prestaties combineren met een meer neutrale en consistente kleur.

Een centraal onderdeel van de display is een nieuwe dynamische glastechnologie die wordt gepresenteerd als een multidimensionele ervaring waarmee Guardian Glass haar visie uitdraagt voor de toekomst van glas. Kortom, de stand is een reis door de mogelijkheden die glas biedt –de bezoeker wordt uitgenodigd op deze ontdekkingsreis.

"Bij Guardian Glass helpen we niet alleen met het oplossen van de uitdagingen van vandaag. We staan klaar om ook morgen en in de nabije toekomst – en zelfs daarna – het gebruik van glas verder uit te bouwen. Wij geloven dat glas een nog grotere rol zal spelen in de wereld van morgen, en wij willen nieuwe uitdagingen aangaan en oplossingen bieden.” zegt Andrew Wilkins, marketing communicatiemanager bij Guardian Glass Europe. "Onze stand op glasstec 2018 is speciaal ontworpen om dit niet alleen te tonen, maar ook om onze bezoekers dit fysiek en interactief te laten ervaren en ze te stimuleren om met ons de dialoog aan te gaan over de toekomst van glas."

Voor meer informatie over de aanwezigheid van Guardian Glass op glasstec 2018 voorafgaand aan de show, of om een afspraak te maken met een expert van Guardian Glass tijdens het evenement, ga naar www.guardianglasstec.com.

Lezersvragen

Guardian Glass Europe
19, Rue du Puits Romain
L-9070 Bertrange
Luxembourg
+352 28 111 000
info.europe@​guardian.com
www.guardian.com
@guardianglasseu
guardian-glass-europe
Guardian.Industries
GuardianIndustriesTV
guardianglasseurope

Opmerkingen voor de redactie

Guardian Glass

Guardian Glass, een belangrijke bedrijfsunit binnen Guardian Industries, is een van de grootste fabrikanten ter wereld van floatglas, gecoat glas en bewerkte glasproducten. In zijn 25 floatglas-fabrieken verspreid over de hele wereld produceert Guardian Glass glasproducten met hoge prestaties voor gebruik in architecturale toepassingen buiten en binnen (zowel voor commerciële als residentiële gebouwen), in de automobielsector en in technische producten. Glas van Guardian is terug te vinden in woningen, kantoorgebouwen en auto's, en in een enkele van 's werelds meest iconische architecturale bezienswaardigheden. Het Guardian Glass Science & Technology Center werkt met behulp van de meest geavanceerde technologie voortdurend aan het creëren van nieuwe glasproducten en oplossingen, zodat de klanten zicht krijgen op wat allemaal mogelijk is See what’s possible®. Bezoek guardianglass.com.

Guardian Industries

Guardian Industries, een wereldwijd actieve onderneming met hoofdkantoor in Auburn Hills, Michigan, VS, heeft ongeveer 18.000 werknemers en heeft vestigingen in Noord-Amerika, Europa, Zuid-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en Azië. De bedrijven van Guardian produceren floatglas, gecoat glas en bewerkte glasproducten met hoge prestaties voor architectonische-, woningbouw-, interieur-, transport- en technische glastoepassingen, alsmede hoogkwalitatieve verchroomde en gelakte kunststofcomponenten voor de automobiel- en vrachtwagensector. Het is de visie van Guardian om via constante innovatie en het gebruik van minder hulpbronnen waarde te creëren voor zijn klanten en voor de samenleving. Guardian is een 100% dochteronderneming van Koch Industries, Inc. Bezoek guardian.com.

Related images

Guardian Glass op glasstec 2018: ervaar de mogelijkheden van morgen.
(Foto Guardian Glass, LLC, GRDPR160)

 

 

Editorial enquiries

Sophie Weckx
Guardian Glass Europe

+352 28 111 210
sweckx@​guardian.com

Siria Nielsen
EMG

+31 164 317 036
snielsen@​emg-marcom.com
@siriajonna

 

 

Share

 

More news from