ELIX Polymers

ELIX Polymers vstopa v partnerstvo z družbo T&P Plastic za distribucijo materiala ABS na Balkanu

  • Pogodba krepi obstoječe partnerstvo med družbo ELIX in skupino Mida Group

Tarragona, 6. november 2017 – ELIX Polymers, vodilni evropski proizvajalec smol ABS (akrilonitril-butadien-stiren) in derivatov, je podpisal pogodbo z družbo T&P Plastic (www.tpplastic.si) o distribuciji svojih izdelkov na območju Balkana, kar zajema Albanijo, Bosno in Hercegovino, Bolgarijo, Hrvaško, Makedonijo, Črno goro, Romunijo, Srbijo in Slovenijo. Družba T&P Plastic s sedežem v Ljubljani ima v Sloveniji, Slovaški, Srbiji in Romuniji štiri strateško umeščena skladišča.

Nova pogodba, ki pokriva celoten nabor materialov ABS (vključno z zmesmi in spojinami), ki jih proizvaja družba ELIX Polymers v Španiji, utrjuje obstoječe partnerstvo družbe ELIX Polymers z italijansko skupino Mida Group (www.midasrl.info), ki je lastnica družbe T&P Plastic. Materiale družbe ELIX Polymers v Italiji distribuira drugo podjetje skupine Mida Group, Mito Polimeri (www.mitopolimeri.it ).

Sandro Cara, poslovni direktor proizvodnje materialov ABS, razlaga: »Območja, vključena v pogodbo z družbo T&P Plastic, so z našega stališča med najzanimivejšimi v Evropi. Tam se zdravo širijo vse ključne uporabe materialov ABS, na primer v hišnih aparatih, elektronskih napravah, avtomobilski industriji, športu in izdelkih za prosti čas.«

»Družba T&P Plastic bo pomemben del naše strategije za povečanje tržnega deleža v vseh sektorjih. Zagotovila bo močno podporo za razvoj naše proizvodnje materialov ABS na območju Balkana. Družba T&P Plastic ima obsežno prodajno mrežo, tehnično podporo in logistiko v celotnem območju.«

Reader Enquiries

ELIX Polymers
Polígono Industrial - Crta. Vila-seca-La Pineda s/n
43110 La Canonja (Tarragona)
Spain
+34 977 83 54 00
info@​elix-polymers.com
www.elix-polymers.com
@ELIXPolymers
elix-polymers
channel/UC58zsdlRxKUe58w3Dgtuvww

Notes for Editors


ELIX Polymers - ELIX Polymers je vodilni evropski proizvajalec smol ABS (akrilonitril-butadien-stiren) in derivatov.

Družba ima sedež v španskem mestu Tarragona in je z ekipami za prodajno podporo na vseh ključnih tržiščih specializirani ponudnik po meri prilagojenih rešitev za visokokakovostne uporabe termoplastike. Družba ELIX Polymers ima 40-letno tradicijo in je strokovnjak za polimere ABS, ima pa tudi vire, strokovno znanje in izkušnje za ustvarjanje vrednosti za svoje stranke z visoko individualiziranimi rešitvami.

Družba ELIX Polymers nudi širok nabor rešitev za materiale za različne industrije in uporabe, pri čemer izpolnjuje najstrožje zahteve zdravstvenega področja, avtomobilske industrije, industrije hišnih aparatov, elektronike, igrač in drugih.

Za več informacij obiščite www.elix-polymers.com.

Skladno s korporativno identiteto se ELIX piše z velikimi črkami. Prosimo vas, da pri objavi te novice uporabite ta način pisanja. Najlepša hvala.

Related images

ELIX Polymers vstopa v partnerstvo z družbo T&P Plastic za distribucijo materiala ABS na Balkanu. (Foto: ELIX Polymers, PR032)

 

Editorial enquiries

Amaia Bolaños
ELIX Polymers

+34 977 835 592
communications@​elix-polymers.com

Nancy van Heesewijk
EMG

+31 164 317 018
nvanheesewijk@​emg-marcom.com

 

Also available in

 

Share

 

More news from