Archroma

Archroma celebra un segle d'innovació en colorants sulfurosos a la seva planta de Castellbisbal a Espanya

Castellbisbal, Espanya, 31 d’octubre de 2023 - Archroma, líder mundial en productes químics especialitzats en solucions sostenibles, ha celebrat avui 100 anys d'innovació en colorants sulfurosos al seu centre de fabricació i recerca de Castellbisbal, a prop de Barcelona, Espanya.

La fita es va commemorar en una cerimònia in situ a la qual van assistir més de 250 convidats, entre els quals hi havia autoritats de la Generalitat de Catalunya, alts directius d'Archroma, personal en actiu i jubilats, així com clients i proveïdors clau.

"Oferint una qualitat de producte constant que ha donat forma al desenvolupament dels colorants al sofre, Archroma Castellbisbal té una herència d'excel·lència que s'ha mantingut durant un segle. L'equip d'experts local està preparat per liderar la pròxima onada d'avenços en la indústria tèxtil amb l'objectiu de continuar millorant l'efectivitat i el compromís amb el medi ambient dels colorants i els processos sulfurosos", va dir Mark Garrett, CEO d'Archroma. "Archroma manté el seu compromís de mantenir els alts estàndards de Castellbisbal i invertir en la nostra gent i instal·lacions locals".

Les arrels de la planta de Castellbisbal es remunten a l'any 1921, quan Joan Cardoner Vidal va fundar una empresa de fabricació de colorants que finalment va ser comprada per Sandoz, que posteriorment va passar a formar part de Clariant i, més tard, va ser adquirida per SK Capital per crear Archroma. Els seus avenços han ajudat a que la tecnologia de sulfurosos es converteixi en un element bàsic en la producció del denim, roba casual i roba de treball durant els últims 100 anys, amb una excel·lent solidesa al color i una bona rendibilitat.

Seu d' un centre de recerca líder que ha aportat nombroses innovacions, Castellbisbal és particularment coneguda per la creació durant els anys 1980 de la gamma DIRESUL® RDT, que van entrar al mercat com els primers colorants sulfurosos prereduïts amb baix contingut de sulfur.

Recentment, Archroma ha desenvolupat l'avantguardista DIRESUL® EVOLUTION BLACK que permet una reducció significativa de recursos naturals en la síntesi del colorant, permetent la creació de nous estils de denim negre.

Entre les tecnologies patentades per l'equip de recerca de Castellbisbal es troben els colorants DIRESUL® EarthColors i FiberColors, que utilitzen com a matèria primera residus de la indústria alimentària i tèxtil respectivament. Aquestes innovacions revolucionàries fabricades a Castellbisbal per a clients, marques i minoristes ajuden a avançar en la circularitat de la indústria tèxtil.

La planta de Castellbisbal també lidera el sector per les seves rigoroses mesures de control de qualitat, i contribueix a la comunitat local associant-se amb bancs d'aliments i organitzacions de serveis socials, i col·laborant amb institucions acadèmiques especialitzades en química. Castellbisbal també produeix colorants utilitzats per al mercat del paper, com DIRESUL® NATURAL BROWN P i DIRESUL® BLACK PFT.

® Marca d'Archroma registrada en molts països.
© 2023 Archroma

Reader Enquiries

Archroma
Neuhofstrasse 11
4153 Reinach BL (BL)
Switzerland

www.archroma.com

archroma


Notes for Editors

Sobre Archroma

Archroma és un proveïdor global de productes químics especialitzats que presta serveis als mercats de tèxtil, embalatges i paper, recobriments, adhesius i segelladors.

Amb seu a Pratteln, Suïssa, Archroma opera amb més de 5.000 empleats ubicats a 42 països i amb 35 centres de producció.

A Archroma l'apassiona oferir solucions líders i innovadores, millorar la vida de les persones i respectar el planeta. L'empresa està compromesa amb els principis d'El camí d'Archroma cap a un món sostenible: segur, eficient, millorat. És la nostra natura!"; un enfocament que es transmet en les seves innovacions, estàndards de qualitat i de servei a nivell mundial i rendibilitat.

www.archroma.com

Related images

 

Editorial enquiries

Marilyn Chua
Archroma

media@​archroma.com

Kim Lommaert
EMG

+31 164 317 021

klommaert@​emg-marcom.com

 

Also available in

 

Share

 

More news from