Mondi Group

Laatuaan ensimmäinen aaltopahvista rakennettu skeittiramppi tuo esiin materiaalin arvoja

13. helmikuu 2024 – Mondi, joka on maailman johtava ekologisesti kestävien pakkausten ja paperin valmistaja, julkistaa aloitteen, jonka tarkoituksena on tuoda esiin arjessamme käytettävien aaltopahvimateriaalien arvoja. Yhteistyössä olympiatason rullalautailija Julia Brücklerin kanssa Mondi rikkoo paperinvalmistukseen liittyviä myyttejä yhdistämällä siihen innovaation, kestävän kehityksen ja urheilullisuuden.

Haasteena oli rakentaa laatuaan ensimmäinen skeittiramppi aaltopahvista, jota tavallisesti käytetään pakkauksiin. Miksi? Koska sen avulla voimme osoittaa, että aaltopahvi on ihanteellinen materiaali, jota käytämme päivittäin, ja koska etsimme jatkuvasti uutta sukupolvea, joka suhtautuu paperiin intohimoisesti.

Ainutlaatuinen yhteistyö: Olympiaurheilija Julia Brückler testaa ramppia ensimmäisenä

Julia suhtautuu rullalautailuun samanlaisella intohimolla kuin Mondi sitoutuu huippuosaamiseensa Urheilun vaatiman sinnikkyyden tavoin tämä projekti muistuttaa paperilaatujen huolellisia viimeistelyprosesseja.

Olympiatason rullalautailija Julia Brückler, joka osallistui ensimmäistä kertaa olympialaisiin Tokiossa vuonna 2020, kertoo innostuksestaan: "Tämä oli aivan ainutlaatuinen kokemus! Se sai minut ymmärtämään, että pidämme paperituotteita arjessamme usein itsestäänselvyyksinä emmekä mieti, mistä ne tulevat tai miten ne valmistetaan. Tässä projektissa oli silmiä avaavaa tutustua tarkemmin paperipakkausalaan sekä paperimateriaalin kestävyyteen ja lujuuteen.

Houkuttelemme uutta, lahjakasta sukupolvea kertomalla paperipakkausalan arvoista

Mondilla me keskitymme kiertotaloutta edistäviin ratkaisuihin, joita luovat motivoituneet, ilmaston hyväksi toimivat ihmiset. Tarjoamme ympäristön, jossa luovuus ja päämäärä yhtyvät – työpaikan, jossa koetellaan jatkuvasti mahdollisuuksien rajoja.

Meillä on useita maailman johtavia aaltopaperitehtaita, joiden asiantuntevat tiimit valmistavat aaltopahvituotteitamme. Aaltopahvista luodaan ratkaisuja, jotka ovat luonnollisen vahvoja ja kestäviä.

Mondin Corrugated Packaging -liiketoimintayksikön toimitusjohtaja Markus Gärtner kertoo: "Tällä projektilla haluamme inspiroida ihmisiä näkemään eri aaltopahvilaatujen arvon tuoreesta näkökulmasta. Yhteistyö olympiaurheilija Julia Brücklerin kanssa oli mahtava kokemus, ja se ilmentää sitoutumistamme innovointiin, huippuosaamiseen ja uusista haasteista nauttimiseen! Ota meihin yhteyttä, jos etsit kestäviä pakkausratkaisuja tai uraa, joka on täynnä mahdollisuuksia."

Katso tästä Julian koko suoritus Mondin aaltopahvista valmistetulla rampilla.
High-res images can be downloaded here.

Reader Enquiries

Mondi Group
Marxergasse 4A
1030 Vienna
Austria

+43 1 79013 4059

www.mondigroup.com

@mondigroup

mondi-group

mondigroup/


Notes for Editors

Mondi

Mondi is a global leader in packaging and paper, contributing to a better world by making innovative solutions that are sustainable by design. Our business is integrated across the value chain – from managing forests and producing pulp, paper and films, to developing and manufacturing sustainable consumer and industrial packaging solutions using paper where possible, plastic when useful. Sustainability is at the centre of our strategy, with our ambitious commitments to 2030 focused on circular driven solutions, created by empowered people, taking action on climate.

In 2022, Mondi had revenues of €8.9 billion and underlying EBITDA of €1.8 billion from continuing operations, and employed 22,000 people worldwide. Mondi has a premium listing on the London Stock Exchange (MNDI), where the Group is a FTSE100 constituent, and also has a secondary listing on the JSE Limited (MNP).

www.mondigroup.com

Related images

 

Editorial enquiries

Bettina Pokorny
Mondi Group

+43 1 79013 4347

bettina.pokorny@​mondigroup.com

Kim Lommaert
EMG

+31 164 317 021

klommaert@​emg-marcom.com

 

Also available in

 

Share

 

More news from